Услуги
Категории Затвори
loader
строителство
Подкатегории Затвори
loader
linkedin tweet сподели тази страница:

Комплекс от къщи Белащица

Комплекс от къщи Белащица video

В близост до село Белащица започва строителството на 5 луксозни къщи, които са обособени в затворен комплекс, на територия с обща площ от 4 000 кв.м. Създаден с концепция за качествен и спокоен живот в полите на Родопите, съчетано с удобствата и предимствата на големия град. Перфектна локация, разположение и архитектура!...

дата на публикуване: 29 May 2019     дата на изтичане: 29 May 2020

Ремонт покриви улуци хидроизолация

Ремонт покриви улуци хидроизолация video

Цялостно изграждане на покривна конструкция. (дървена и метална) Пренареждане на керемидиОтстраняване на течовеХидроизолация (газопламъчно)Подмяна на улуци Подмяна на водосточни тръбиОбшивки на комини и др. Тенекеджийски услуги Реставрация и укрепване на сградиВиК услугиРемонти на бани Груб строеж...

дата на публикуване: 16 Nov 2018     дата на изтичане: 16 Nov 2019

Газови инсталации.

Газови инсталации. video

Газови инсталации. Доставка на газ.Доставка на компресиран природен газ на промишлени обекти в цялата страна.Абонаментно техническо обслужване на газови инсталации, работещи на природен газ, както и на котелни помещения.

дата на публикуване: 09 Nov 2018     дата на изтичане: 09 Nov 2019

Услуги с автокран,автокранове

Услуги с автокран,автокранове video

Услуги с автокранове,автокранове, автокранове под наемОтдаване под наем на автокранове мобилни кранове, услуги с автокранове, платформи за извънгабаритен транспорт и други видове тежка строителна механизация.

дата на публикуване: 09 Nov 2018     дата на изтичане: 09 Nov 2019

Дограма Пловдив

Дограма Пловдив video

Фирма “Профилукс 2008” е създадена, за да удовoлетвори нарастващия интерес на българския потребител към продукти, съчетаващи предимствата на AL и PVC профили. Ние избрахме за Вас материали на водещи световни производители. Профили на фирмите : TROCAL, ALU PLAST, REHAU, VIVA PLASTОбков на фирмите: MACO и WINK HAUSE,SIEGENIA.

дата на публикуване: 22 Oct 2018     дата на изтичане: 22 Oct 2019

Услуги с автокран,автокранове

Услуги с автокран,автокранове video

автокранове под наем

дата на публикуване: 11 Oct 2018     дата на изтичане: 11 Oct 2019

1