Начало > Добавяне на нова безплатна обява

Добавяне на безплатна обява за България

Символи:

Използване на наша контактна форма за връзка

(http://www.youtube.com/watch?v=...)


качване на снимки
Максималният размер за Снимка 1 е превишен. (До 5 MB)
Максималният размер за Снимка 2 е превишен. (До 5 MB)
Максималният размер за Снимка 3 е превишен. (До 5 MB)

Максимален размер за една снимка 5 MB

За да добавите безплатна обява трябва да изпълните следните стъпки:
1/. Първо трябва да изберете главна категория. Тогава системата автоматично ще зареди подкатегориите от избраната категория.
Когато изберете подкатегория, ако тя съдържа групи те ще се покажат в падащия списък Група.
2/ Втора стъпка е да попълните заглавие и описание за обявата. За описание имате налични 3000 символи. Под текстовото поле Описание има брояч, указващ броят на оставащите символи.
3/. След това трябва да попълните Вашия E-mail адрес и код за проверка, който са задължителни. Ще получите писмо съдържащо информация как да редактирате Вашата обява.
4/. Също така имате възможност за няколко незадължителни полета: Уеб сайт, YouTube Видео или да прикачите 3 снимки към обявата.
5/. Когато горните стъпки са изпълнени просто натиснете бутон "ДОБАВИ ОБЯВАТА".

Не е позволено добавяне на обяви със лошо съдържание. Забранено е добавяне в категория, която не е свързана със съдържанието на обявата. Ако попаднете на такива обява, моля свържете се с нас.

* Задължително поле
** Алтернативен E-mail - контактна форма за изпращане на писмо до автора на обявата. Вашият E-mail остава скрит от другите потребители.

Добавяне на безплатна обява в България без регистрация само за 10 секунди. Само трябва да попълните всички задължителни полета, маркирани със символа * и да натиснете бутон "ДОБАВИ ОБЯВАТА".

сподели тази страница: