Начало > Област Велико Търново > Велико Търново > Недвижими имоти > вили / селски къщи
« предишна
следваща »

АВТОСЕРВИЗ и КЪЩА в Самоводене

дата на изтичане: 16 Mar 2024дата на публикуване: 16 Mar 2023

Ние от Болярски имоти имаме удоволствието да Ви представим АВТОСЕРВИЗ с къща и парцел в Самоводене. Селото се намира едва на 7 км от Велико Търново по път Е85 (Русе - Велико Търново - Свиленград) и е добре уредено и населено. Имотът е с обща площ от 2579 кв.м и има добра видимост и лице с табела към главния път.

Автосервизът е с разрешително за дейността и се състои от 5 отделни помещения с обща площ 137 кв.м, от които 3 са складови помещения и 2 работни зали с 3 канала и 1 подемник. Общо има 4 входа за автомобили. Изграден е от сглобяема конструкция. Има локално отопление, като токът, водата и канализацията са наедно с тези на къщата. Има и прилежащ двор, пригоден като паркинг, като от източната му страна се намира парцел около 1 дка, който също може да бъде приобщен към дворното пространство. Между къщата и сервизът има и прилежаща постройка със собствен санитарен възел и стая, подходяща за отдих и почивка.

Къщата, която е прилежаща на сервиза от западната му страна, представлява двуетажна постройка тухла с гредоред с площ 59 кв.м. На приземният етаж, който е вкопан на 50 см в земята, има обособена механа с барче, с разрешително за търговска дейност (в момента се ползва като кухня) и избено помещение с прозорец към сервиза. На втория етаж разпределените е следното: вход от външно стълбище към просторен коридор, който води до две идентични стаи (понастоящем спални), които са една срещу друга. Навътре коридорът отвежда до преходно помещение, подходящо за кухненски бокс, през което се стига до вътрешна баня с WC. Къщата също се отоплява с локално парно. Отвън тя е измазана и има малък прилежащ двор с градинка и овошки. От задната страна на къщата им още едно санитарно помещение, което е предвидено за посетители, но се нуждае от ремонт.

В цената не влизат обзавеждането и оборудването на сервиза и къщата.

За огледи се свържете с мен, брокер Гергана Ценова на тел. 0893600390 и цитирайте реф.№ 2493

Контакти

e-mail: tsenova@bolyarskiimoti.bg

web site:

Снимки
АВТОСЕРВИЗ и КЪЩА в Самоводене
АВТОСЕРВИЗ и КЪЩА в Самоводене
АВТОСЕРВИЗ и КЪЩА в Самоводене
Етикети
Прегледайте също тези обяви:
Чудесна къща в с. Масларево...

Чудесна къща в с. Масларево...

"Болярски имоти" има удоволствието да Ви представи чуде...
24.03.2023
Къща в село Драганово

Къща в село Драганово

Предлагаме Ви къща в село Драганово, находящо се на 25 км от град...
23.03.2023
Къща в село Пчелище

Къща в село Пчелище

"Болярски имоти" има удоволствието да Ви представи ...
22.03.2023
Продавам къща

Продавам къща

Къщата се намира в с Садовец и се състои от спалня ,хол,кухня ,въ...
01.03.2023