Начало > Всички области > Всички градове > Услуги > здраве / красота
« предишна
следваща »

Защо е важно да НЕ СЕ спират процедури в пакета за ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

дата на изтичане: 19 Oct 2023дата на публикуване: 19 Oct 2022

Вероятно често сте чували репликата: Ходих на процедури в реномиран Лазерният център , с най-добрите и модерни апаратите, но нямам ефект от лазера
Статистиката сочи, че eдва 2% от населението на Земята не се повлиява от процедурите лазерна епилация.Има някаква вероятност ,но едва ли тези изключения са точно в България.

Доказано от клиничните изследвания на водещите производители в бранша е ,че ефект от този метод на обезкосмяване може да има гарантирано едва след прилагане на пакет от 6-10 процедури (зависи от зоната и типа на окосмяването).

В действителност, много от тези клиенти, които се оплакват от липса на ефект, спират с процедурите точно по средата на пакета. Ефекта, обаче, може да бъде обратен – увеличаване на окосмяване в третираната зона вследствие на «събуждане» на «заспалите» космени фоликули, които не са били активни до момента на стартиране на процедурите лазерна епилация.

Разбира се, тази статистика не важи за китайските и псевдо-японско-корейски машини, при които броя на процедурите няма значение. Резултата почти винаги ще е незадоволителен, най-вече заради не достатъчно усъвършенстваната технология или «слаби» лазерни диоди (в диодните лазерни машини)

За гарантирани резултати при лазерна епилация, Елмида Бюти препоръчва:

Винаги прилагайте пакет от процедури според препоръките на Терапевта. Както вече беше споменат, броят на процедурите е строго индивидуален и варира от 6 до 10 и се определя от зоната на третиране (процедурите на зона «лице» трябва да бъдат поне 10, за интим могат да бъдат 6), както и от типа на окосмяването (при всички положения при силно окосмяване няма как 6 процедури да бъдат достатъчни)

Винаги се доверявайте на доказани технологии и апарати. По какъв начин можем да различим добрите апарати от фалшивите?! Принципът е абсолютно същият, по който всеки човек различава добрите доказани марки автомобили

- препоръка от доволни клиенти (не от Търговци и Центрове за лазерна епилация) за резултатите от направени процедури
- цена на процедурите – съмнително евтините процедури лазерна епилация, показват, че веротно използваният аппарат е китайски или някаква имитация на добрите апаратури
- водещите световни производители в тази област не са толкова много и вие може да заложите на някой от апаратите на Alma Lasers, Syneron Candela, Cocoon Medical, Lumenis, Cutera ,DEKA, Cynosure.

Дори да имате финансови затруднения, довършвайте своя пакет от процедури докрай, за да се изпълни точно протокола и в края да получите очакваните резултати. Една част от клиентите спират прилагането на своите предплатени пакети лазерна епилация по финансови причини и раколебани от временния резултат. Всъщност това е най-голямата грешка, защото , както вече беше споменато това няма да доведе до очакваните добри резултати, а дори може да има обратен ефект.

Промотирай своята обява сега! Кликни на бутона и виж промо опциите: Направи своята обява Промо Добави в любими
Сподели:
Контакти

e-mail: d.yordanov@webtik.bg

обявата е пусната за Всички области, Всички градове

Снимки
Защо е важно да НЕ СЕ спират процедури в пакета за ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ
Етикети
Прегледайте също тези обяви:
плазмолифтинг

плазмолифтинг

Ние сме частна семейна клиника, предлагаща разнообразни стоматоло...
23.09.2023
мезотерапия Варна

мезотерапия Варна

Ние сме частна семейна клиника, предлагаща разнообразни стоматоло...
23.09.2023
ботокс Варна

ботокс Варна

Ние сме частна семейна клиника, предлагаща разнообразни стоматоло...
23.09.2023
филъри Варна

филъри Варна

Ние сме частна семейна клиника, предлагаща разнообразни стоматоло...
23.09.2023