Начало > Услуги > компютри / IT услуги > софтуер
« предишна
следваща »

ERP, CRM, BI решения за Вашия бизнес

дата на изтичане: 18 Aug 2023дата на публикуване: 18 Aug 2022

За повече детайли: www.erp.agency

Надеждно ERP и CRM решение за малък и среден бизнес, което ще осигури нов поглед върху бизнеса Ви. Cloud, colocation или On Premise, мащабируемо, с много модули изградени на база добре описани от специалисти изисквания. Към това се добавя и внимателното вслушване в клиенти, за да се получи наистина впечатляващ продукт. Препоръчваме Unicode версия, за да печатате документи на всички езици и азбуки (перфектно за износители и вносители). Работа от мобилни устройства, MacOs, връзка с интернет магазини, WMS, локализирано за много държави на много езици. Изготвяне на производствени планове, работни поръчки, графици за покупки и производство, като никой документ не се печата на хартия, а се праща по e-mail или EDI. Ежедневен архив, ползване на групи от фирми (въведена стока в една фирма се появява в цялата група). Това важи и за други обекти (клиенти, валутни курсове, държави и т.н.). Модул за командировки, който не съществува в почти никоя програма. Предварително заредени данни за държави, валути, пощенски кодове, длъжности, дори и някои доставчици (мобилни оператори,вериги магазини).
Ето и повече подробности:
1. Колко време може да работи изтегления софтуер?
1.1. За Pantheon – няма ограничения във времето, има ограничения в създадения брой записи;
1.2. За SoftOne – през определен период от време всички направени записи в demo базата се изтриват и заменят с първоначално наличните;
1.3. За продукти на Qlik – няма ограничения във времето. Просто всичко направено на един компютър може да се ползва само на него. На този компютър не може да отворите файлове направени на друг компютър. Ако имате лиценз за сървър това ограничение отпада.
2. Какво е конкурентен потребител?
Броят конкурентни потребители е броят на потребителите, които могат да бъдат едновременно в системата. С други думи – системата не брои броя на работните станции свързани със сървъра, а потребителите, които едновременно са вътре. Ако имате достъп от две места (например вкъщи и офиса) и един конкурентен потребител, това означава, че ако забравите стартирана системата в офиса (зает един потребител) няма да може да я стартирате от вкъщи (втори потребител). Ако приключите работа в офиса и излезете от системата ще може да работите вкъщи. Обърнете внимание, че имате две работни места (вкъщи и в офиса), но един потребител.
3. Задължително ли е да се подписва договор за право на актуализации? Не, но е силно препоръчително. Промените в законодателството се получават чрез актуализациите. Възможно е при нови изисквания и промени да се сключи договор за актуализация, въпреки че са пропуснати месеци или години. В този случай производителят начислява лихва за времето, в което не е плащано правото на актуализация. В крайна сметка всеки клиент решава за себе си.
4. Възможно ли е преместването на базата данни от cloud на наш сървър или обратното? Да, няма никакъв проблем.

Контакти

e-mail: sales@erp.agency

web site:

Снимки
ERP, CRM, BI решения за Вашия бизнес
ERP, CRM, BI решения за Вашия бизнес
ERP, CRM, BI решения за Вашия бизнес
ERP, CRM, BI решения за Вашия бизнес
ERP, CRM, BI решения за Вашия бизнес
Етикети
Прегледайте също тези обяви:
Softproneo - Дигитални, софтуерни услуги...

Softproneo - Дигитални, софтуерни услуги...

Ние сме екип от специалисти и предлагаме изключително много софту...
28.02.2023
Поддръжка на онлайн магазин ...

Поддръжка на онлайн магазин ...

Подсигурете си 24/7 поддръжка на онлайн магазин с една оптимизира...
20.02.2023
Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт

Поддръжката на сайт или уеб сайт, както го наричат потребителите ...
20.02.2023
Вземи сега НОВ онлайн магазин само за 240лв с...

Вземи сега НОВ онлайн магазин само за 240лв с...

Възползвайте се от нашите топ оферти ПАКЕТ "STARTUP SHOP&quo...
20.02.2023