Начало > Купува / Продава > машини
« предишна
следваща »

Челни товарачи Doosan

дата на изтичане: 02 Jun 2023дата на публикуване: 02 Jun 2022

Челните товарачи Doosan са оборудвани с модерни дизелови двигатели, които постигат екологичните норми на Етап V на ЕС чрез комбинация от селективна каталитична редукция (SCR), дизелов окислителен катализатор (DOC) и филтър за частици (DPF). Рециркулация на изгорели газове не се използва. Интервалът за почистване на филтъра DPF е увеличен на над 6000 моточаса, като операторът на челния товарач по всяко време вижда информация за неговото състояние чрез индикатора за запълване със сажди на екрана в кабината.

За постигане на производителна и в същото време икономична работа челните товарачи Doosan предлагат на оператора избор от три мощностни режима: стандартен, мощен и SAT2 (Situation Awareness Technology). В действителност SAT2 е система за управление на мощността, която автоматично сканира работното състояние на челния товарач и регулира прецизно оборотите на двигателя според хидравличното налягане в цилиндрите на товарачната уредба, налягането, подавано от помпата, и оборотите на вторичния вал.

Върхът на технологиите в оптимизиране на горивната ефективност на челните товарачи Doosan е системата DSGS (Doosan Smart Guidance System). Тя анализира стила на работа на оператора и му помага да постигне с челния товарач максимална производителност при минимум разход на гориво. За целта на екрана в кабината на челния товарач се извежда цветна диаграма с оценки и насоки за стила на работа на оператора, като показва постигнатите икономии на гориво и ефективността в съответния период от време.

Съвременната хидравлика на челните товарачи Doosan е пъргава и в същото време плавна. Всеки челен товарач разполага с трети хидравличен кръг с регулируем дебит и задържаща функция като част от стандартната спецификация. Той осигурява постоянен дебит към прикачния инвентар с хидравлично задвижване. Операторът на челния товарач може лесно и удобно да управлява хидравличните прикачни устройства чрез превключвател с пропорционален ход върху джойстика.

Контакти

e-mail: info@megatron.bg

web site:

Снимки
Челни товарачи Doosan
Челни товарачи Doosan
Челни товарачи Doosan
Челни товарачи Doosan
Челни товарачи Doosan
Видео video
Етикети
Прегледайте също тези обяви:
3,5 KW- ГЕНЕРАТОР за ток - монофазен - Генера...

3,5 KW- ГЕНЕРАТОР за ток - монофазен - Генера...

10 модела генератори за ток от 2,5 КВ до 15 КВ - складови цени!!...
30.01.2023
Lib Tech Golden Orca e дъската на дъските...

Lib Tech Golden Orca e дъската на дъските...

Сноуборд, подходящ за цялата планина, натъпкан с всички екстри на...
30.12.2022
бързомери

бързомери

Оръжеен магазин.
17.07.2022
помпа за мръсна вода

помпа за мръсна вода

ОСНОВНА ДЕЙНОСТ НА ФИРМА ПЪМПТЕХ ЕООД Е ВНОС, ТЪРГОВИЯ И СЕРВИЗ Н...
14.07.2022