Начало > Купува / Продава > машини
« предишна
следваща »

Дъмпери Doosan

дата на изтичане: 02 Jun 2023дата на публикуване: 02 Jun 2022

Заводът на Doosan в Норвегия има над 50-годишна история история в разработването и производството на дъмпери. През 1972 г. на пазара е въведен първият дъмпер - моделът Viking D15. Днес в гамата на производителя има два триосни модела дъмпери с колесна формула 6х6, полезен товар 28 т и 41 т и съответна мощност на двигателите 375 к.с. и 500 к.с. Двата модела дъмпери Doosan са оборудвани с най-съвременни шведски двигатели Scania с обем 9 л и 13 л. Дизеловите агрегати, захранващи дъмперите, са съобразени с екологичните норми на Етап V на ЕС и са преминали две години интензивни изпитания в тежки работни условия на мини и кариери.

Дъмперите Doosan се отличават с няколко изключителни конструктивни решения. Едно от тях е специфичното задно тандемно окачване, осигуряващо отлично сцепление на колелата с пресечения терен, равномерно натоварване на мостовете и максимална стабилност. Цялата конструкция на дъмпера, в т.ч. наклонената задна рама със скосен кош, е така проектирана, че по-голямата част от масата се разпределя към предния мост, което дава голямо предимство на дъмпера Doosan при изкачване на много стръмни участъци.

Едно от най-уникалните решения при дъмперите Doosan е съчленяващата връзка между двете шасита - въртящият се венец е монтиран към предното, а не към задното шаси, както е при други производители на дъмпери. Това осигурява изключително равномерно разпределение на масите към предните ляво и дясно колело в завой и респективно много висока стабилност и проходимост на дъмпера Doosan при преминаване на трудни пресечени терени. За максималната проходимост на тези дъмпери свой принос имат и трите диференциала - два осови и един междуосов.

Контакти

e-mail: info@megatron.bg

web site:

Снимки
Дъмпери Doosan
Дъмпери Doosan
Етикети
Прегледайте също тези обяви:
Изправящи инструменти за арматурни машини...

Изправящи инструменти за арматурни машини...

Предлагам износоустойчиви твърдосплавни инструменти - дюзи от вол...
10.05.2023
Силози с плоско дъно Ağaçli Silo...

Силози с плоско дъно Ağaçli Silo...

Силози с плоско дъно-Ağaçli Silo Широката гама на нашите силози...
22.04.2023
Доставка и монтаж на силози за съхранение на ...

Доставка и монтаж на силози за съхранение на ...

Фирма МонтажАгро Търговище-доставка и монтаж на силози за съхране...
22.04.2023
3,5 KW- ГЕНЕРАТОР за ток - монофазен - Генера...

3,5 KW- ГЕНЕРАТОР за ток - монофазен - Генера...

10 модела генератори за ток от 2,5 КВ до 15 КВ - складови цени!!...
30.01.2023